Поділитись:

Волинські депутати непокояться і хочуть про це поговорити з Погуляйком

Вівторок, 07 липня 2020, 16:30
Волинські депутати непокояться і хочуть про це поговорити з Погуляйком

П’ятеро волинських депутатів вимагають ввести до складу Волинської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій представників органу місцевого самоврядування – Волинської обласної ради, а саме чотирьох депутатів.

Мова йде про:

–  Поліщука Юрія Петровича – першого заступника голови обласної ради;

Імберовського Михайла Юрійовича – голову постійної депутатської комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики;

Леха Ігоря Богдановича – заступника голови постійної депутатської комісії з питань екології, раціонального використання природних ресурсів;

Бондара Володимира Нальковича – голову депутатської групи «Патріоти Волині».

Відповідне звернення до голови Волинської облдержадміністрації Юрія Погуляйка оприлюднене на сайті облради. Його підписали Олександр Омельчук з фракції УКРОП, Володимир Бондар (голова депутатської групи "Патріоти Волині"), заступник голови фракції «Батьківщина» Ігор Лех, голова фракції «Свобода» Анатолій Вітів та Михайло Імберовський, голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики.

Вони також вимагають невідкладно скликати засідання Регіональної комісії, на якій розглянути питання щодо підтоплення сільськогосподарських угідь та населених пунктів північних районів області та інші порушені в зверненні проблеми. А також напрацювати відповідні заходи щодо їх вирішення і врегулювання.

У самому ж зверненні депутати акцентують увагу «на невиконання обласного та інших місцевих бюджетів, неналежне реагування на численні факти підтоплень у північних районах Волині, введення надмірних, на нашу думку, карантинних обмежень, згубних для функціонування бізнесу та окремих об`єктів спільної власності територіальних громад міст, сіл, селищ області, а саме – лікувально-санаторних закладів тощо».

«Окрему стурбованість викликає намагання посадових осіб державної влади заборонити лікування та оздоровлення учасників бойових дій у обласних комунальних лікувально-санаторних закладах «Пролісок» та «Лісова пісня».

Також депутатів дивує відсутність співпраці Регіональної комісії з обласною радою.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
13:13
03 квітня 2024
20 березня 2024
19 березня 2024
15 лютого 2024
17 січня 2024
06 грудня 2023
21 листопада 2023
20:30