Поділитись:

У Боратинській громаді шукають унікальні «Я»

Вівторок, 07 липня 2020, 16:21

У Боратинській громаді оголосили конкурс для пошуку унікальних «Я» Боратинської громади.

Про це повідомляється на сайті Боратинської сільської ради.

У Боратинській громаді стартує масштабний проєкт – конкурс для пошуку унікальних особистостей.

«Боратинська громада – одна з найкращих в Україні», – саме це ми чуємо з уст людей, які згадують про нашу ОТГ. Чому так..? Що робить її такою унікальною? Відповідь проста та очевидна: сила нашої громади – це люди!

Тисячі унікальних «Я», не схожих один на одного особистостей, історії яких дивовижні, а майстерність та відданість справі надихають. Ми готові познайомити країну з мешканцями Боратинської громади, привідкривши двері у світ людей зі своїм – унікальним «Я». Тому, розпочинаємо масштабний проєкт!!! Оголошуємо конкурс для пошуку унікальних «Я» Боратинської громади», – йдеться у повідомленні.

У конкурсі визначатимуть переможців у кількох номінаціях: 

  • «Майстер громади»: людина, яка любить і вмієте майструвати, може власноруч сконструювати будь-який «агрегат». Це майстрів на всі руки, які мають унікальні доробки, зроблені власними руками (трактор, автомобіль, енергоефективні прилади, електробайк, приладдя для господарства.
  • «Кондитер громади»: людина, яка захоплюється приготуванням кондитерських виробів, може годинами проводити час, створюючи нові кулінарні шедеври, а односельчани вже не уявляють святкового столу без її смаколиків-витворів мистецтва.
  • «Ексклюзив громади»: людина, рід діяльності якої вражає, яка має цікаву та неординарну професію або хобі, представник незвичного фаху. 
  • «Пасічник громади»: шукають людей, які мають пасіку і трудяться на рівні з «Божою комахою», добуваючи еліксир здоров’я та молодості 
  • «Молочар громади»: віддані господарі, які не уявляють життя без домашньої, корисної, смачної молочної продукції без ГМО. 
  • «Садівник громади»: якщо ви створили свій «райський сад», гілки ваших дерев гнуться від налитих яблук і слив, ваше обійстя – справжня окраса вулиці чи села, ми хочемо познайомитися і розповісти усім про ваше рукотворне диво природи.
  • «Золоте кохання зі сріблом на скронях»: якщо ваші батьки чи дідусь із бабусею вже відзначили поважний ювілей подружнього життя (понад 50 років) – розкажіть про це та разом із ними поділіться секретами кохання, яке непідвладне часу.
  • «Соціально відповідальний»: будувати дитячі майданчики, влаштовувати змагання та толоки, організовувати благодійні акції – усе це вже давно стало хорошою традицією для мешканців Боратинської громади. Ми хочемо розповісти про кращі практики із соціальної відповідальності, аби показати людей, які не залишаються осторонь та щодня змінюють на краще громаду.

«Якщо в якомусь із цих описів ви впізнали себе або знайому вам людину, напишіть про це нам на електронну пошту: [email protected] або телефонуйте за номером: 095 708 40 15», – закликають мешканців громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів