Поділитись:

Образився, бо не дали вкрасти коньяк: у Луцьку чоловік розбив вітрину магазину

Вівторок, 07 липня 2020, 11:22

У Луцьку поліцейські охорони на «гарячому» затримали чоловіка, який задля помсти серед ночі побив вітрини маркету.

Про це повідомили на сторінці управління поліції охорони у Волинській області. 

«Якщо вам в день не дали в магазині щось вкрасти, то во вночі побийте їм вітрини. Такою логікою і скористався волинянин, щоб помститися торгівельному закладу», – йдеться у повідомленні. 

О 1 годині 15 хвилин надійшов сигнал «тривога на об’єкті» з продуктового маркету, що розташований на проспекті Грушевського, 26. При наближенні до об’єкта правоохоронці побачили побите вікно продуктового магазину. Наряд поліції охорони неподалік затримав чоловіка, поведінка якого здалася правоохоронцям трохи дивною, а при спробі з чоловіком поговорити, той спробував втекти. 

Згодом факт побиття вітрини підтвердили і камери відеоспостереження. З´ясувалося, що напередодні чоловік намагався з цього магазину поцупити коньяк і трохи смаколиків на закуску, але його викрили.. Тому «вагомий» мотив для помсти чоловік реалізував вночі.

Затриманими виявився лучанин 1983 року народження. Затриманого передали слідчо-оперативній групі Луцького відділу поліції, яка прибула на місце події. Наоазі правоохоронці перевіряють причетність чоловіка до інших крадіжок з торгівельних закладів для подальшої правової кваліфікації дій затриманого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів