Поділитись:

Як учням, студентам, пільговикам отримати квитки на транспорт в Луцьку: затвердили порядок

Понеділок, 06 липня 2020, 11:40

Виконавчий комітет Луцькради затвердив порядок отримання, актуалізації та блокування електронних квитків.

Рішення прийняли 6 липня.

Таким чином, неперсоніфікований багаторазовий квиток отримується на платній основі через термінали з продажу, мобільний додаток, у картковому центрі. За бажанням електронний квиток неперсоніфікований багаторазовий можна персоніфікувати у картковому центрі.

Персоніфікований багаторазовий пільговий квиток видають тим особам, які мають таку пільгу і перебувають на обліку в Реєстрі за місцем проживання в Луцькій міській територіальній громаді. Він дається на безкоштовній основі у картковому центрі особисто.

Особисто отримувати безкоштовний квиток повинні і ті особи, яким квиток видається для виконання службових обов’язків.

Учнівський персоніфікований багаторазовий квиток видається у картковому центрі учням закладів загальної середньої освіти, що розміщені та території Луцької міської територіальної громади, та оформляється за особистими зверненнями громадян та/або відповідно до відомостей, наданих закладами загальної середньої освіти, управлінням освіти Луцької міської ради, управлінням освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації.

Студентський квиток видається на платній основі у картковому центрі та отримується особисто.

В.о. начальника управління транспорту та зв’язку Олександр Середа пояснив, що минулого року оператор видав понад 50 тисяч квитків безкоштовно. Нині ж вартість самого квитка коштує 35 гривень. Тобто сама видача квитка платна.

Електронний квиток у випадку втрати, механічного пошкодження, згуби видається повторно на платній основі.

Для того, щоб отримати персоніфікований квиток потрібно пред’явити оператору:

  • паспорт громадянина України або документ, який його замінює;
  • довідку про присвоєння реєстраційного номеру облікової картки платника податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомили про це відповідальний контролюючий орган і мають відмітку у паспорті);
  • документи, що дають право на пільговий проїзд.

Персоніфікований багаторазовий пільговий квиток підлягає щорічній актуалізації протягом місяця, визначеного оператором та внесеного в АСООП, у картковому центрі та проводиться особисто. Позачергова актуалізація здійснюється при зміні виду пільги.

Електронний квиток персоніфікований багаторазовий пільговий, учнівський, студентський підлягає блокуванню у випадках:

- завершення терміну дії пільги;

- скасування пільги;

- відсутності актуалізації;

- втрати, викрадення, згуби;

- механічного пошкодження;

- смерті;

- неправомірного використання;

- за бажанням власника.

Блокування електронних квитків персоніфікованих багаторазових учнівських, студентських у випадку завершення навчання здійснюється за особистими зверненнями та/або відповідно до відомостей, наданих закладами освіти, управлінням освіти Луцької міської ради, управлінням освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів