Поділитись:

Американка створила на випускний "коронавірусну" сукню з клейкої стрічки (фото)

Понеділок, 06 липня 2020, 03:23
Американка створила на випускний «коронавірусну» сукню з клейкої стрічки (фото)

18-річна Пейтон Менкер із міста Спарта штату Ілінойс створила образ для свого випускного з клейкої стрічки різних кольорів. Її «коронавірусний лук» бере участь у конкурсі компанії-виробника клейкої стрічки Duck Brand – у разі перемоги дівчина отримає 20 тисяч доларів стипендії для навчання.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на CNN.

За словами Менкер, вона хотіла створити сукню, яка б «зафіксувала частину історії» – пандемію коронавірусу, через яку, серед іншого, школа, де вчилася дівчина, скасувала випускну церемонію для школярів.

«Пандемія впливала не лише на старшокласників і не лише на США, а на весь світ, тож я хотіла це показати», – сказала Менкер в інтерв’ю CNN.

На її сукні можна побачити зображення людей, які тікають від великого коронавірусу (символ того, як люди намагаються уникнути зараження), а також лікарів або людей із вадами психічного здоров’я, які потерпають від пандемії.

Крім того, свій «лук» Пейтон доповнила аксесуарами – від «коронавірусного» клатчу до «коронавірусних» сережок. І, звісно ж, захисної маски з написом «Flatten the Curve» («з англійської – «Згладьте криву», йдеться про зменшення кількості людей із COVID-19, що на графіках відображається як вирівнювання кривої).

Пост матері Пейтон із фото «коронавірусної сукні» дівчини був поширений понад 254 тисячі разів.

Восени американка планує вступати до Південно-Західного коледжу Ілінойса. У цьому їй може допомогти стипендія у розмірі 24 тисячі доларів, яку вона може виграти в конкурсі виробника клейкої стрічки Duct Brand – саме з цього матеріалу Пейтон і створила свій «коронавірусний лук».

Американка створила на випускний «коронавірусну» сукню з клейкої стрічки (фото)Американка створила на випускний «коронавірусну» сукню з клейкої стрічки (фото)Американка створила на випускний «коронавірусну» сукню з клейкої стрічки (фото)Американка створила на випускний «коронавірусну» сукню з клейкої стрічки (фото)Американка створила на випускний «коронавірусну» сукню з клейкої стрічки (фото)Американка створила на випускний «коронавірусну» сукню з клейкої стрічки (фото)Американка створила на випускний «коронавірусну» сукню з клейкої стрічки (фото)Американка створила на випускний «коронавірусну» сукню з клейкої стрічки (фото)Американка створила на випускний «коронавірусну» сукню з клейкої стрічки (фото)Американка створила на випускний «коронавірусну» сукню з клейкої стрічки (фото)Американка створила на випускний «коронавірусну» сукню з клейкої стрічки (фото)Американка створила на випускний «коронавірусну» сукню з клейкої стрічки (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів