Поділитись:

Гарантують безпеку: кінотеатр у Луцьку чекає на відкриття

П'ятниця, 03 липня 2020, 15:50
Гарантують безпеку: кінотеатр у Луцьку чекає на відкриття

Кінотеатри в Луцьку не запрацювали, попри дозвіл Кабміну. Керівництво міста запевнило: щойно комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій дозволить – кінотеатри в місті відкриють. А поки – зась.

Проте порожні зали для кінотеатрів – це непоправні втрати. До того ж заклади обіцяють гарантувати відвідувачам безпеку й заохочувати до безтовікових розрахунків. Зокрема, колектив Multiplex, що в РЦ "Промінь", запевнив: зали цілком готові для того, аби зустрічати глядачів в умовах карантину. Відповідну заяву вони опублікували на сторінці у фейсбуці. 

"У часи, коли хочеться втекти від суворої реальності, ніщо не допоможе краще, ніж магія кіно. Ви могли б відчути її на великому екрані разом з Multiplex, але нам поки що не дозволяють нею ділитися. З 02.07 велика частка українських кінотеатрів відкрили свої зали для глядачів, дотримуючись низки протиепідемічних правил, які були затверджені Міністерством охорони здоров'я України. Одними з небагатьох кінотеатрів, яким не дозволили відновити роботу через суворі карантинні обмеження, стали кінотеатри Волинської області. Наші зали посилено готувалися до вашого приходу, наш попкорн був готовий радувати вас неймовірним смаком, наші працівники зачекалися дарувати вам якісний сервіс та позитивні емоції й головне – колектив кінотеатру Multiplex "Промінь" був цілком готовий до забезпечення високого рівня санітарії та безпеки для гостей в умовах пандемії", – йдеться у повідомленні. 

Задля цього в кінотеатрі: 

  • ввели обмеження при продажі квитків у залі за спеціальною схемою в шахматному порядку, що не дозволяє заповнити зали більше, ніж на 50 %;
  • виділили додатковий час для посиленого клінінгу та дезінфекції залів і приміщень кінотеатру перед початком роботи, після кожного сеансу та після закінчення робочого дня;
  • забезпечили спеціальну розмітку у касовій зоні та зоні кінобару з дотриманням рекомендованої дистанції в 1,5 м;
  • розмістили в усіх зонах дезінфікуючі засоби для працівників та гостей;
  • готувалися до щоденного температурного скринінгу всіх працівників, які заступають на робочу зміну;
  • забезпечили всіх працівників захисними масками, окулярами та рукавичками.

Окрім того, команда Multiplex готова стимулювати продаж квитків і найпопулярнішої продукції бару онлайн, а також заохочувати відвідувачів до безготівкових розрахунків.

"Ми адаптуємося, змінюємося й еволюціонуємо для того, щоб забезпечити вам новий кінодосвід та максимально безпечні умови перебування у нас. На жаль, кожен день із порожніми залами призводить до непоправних втрат для кінотеатру. Наш колектив віддано чекає можливості знову працювати, забезпечувати себе, рідних та повернутися до повноцінного ритму життя. Лише якнайшвидше відновлення роботи кінотеатру може цьому посприяти", – йдеться у заяві. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів