Поділитись:

Хто на Волині вирішує долю маршрутів: перевізники заявляють про «схеми» (відео)

П'ятниця, 03 липня 2020, 12:33

Деякі перевізники на Волині переконані, що долю маршрутних автобусів вирішує в області одна людина – керівниця управління туризму та зв’язку Волинської облдержадміністрації Наталія Остапкович.

Про несправедливі рішення чиновниці говорять більш ніж 10 перевізників: хтось відверто, а хтось лише натякає. Зокрема, перевізники кажуть: аби отримати один маршрут, треба заплатити від п'яти тисяч доларів, – йдеться у програмі "Спецтема" 12 каналу. 

На підприємстві "АТП 10706" розповіли, що під приводом декількох технічних помилок у документах їх викинули із кількох маршрутів. Нормальні відносини чиновниці за підрахунками представників АТП обійшлися бюджету у кілька мільйонів гривень. Адже підпримство є платником податків на загальних підставах і має близько сотні працівників, а ФОП, з яким натомість уклали договори, платить лише кілька сотень єдиного податку. 

Ексочільник департаменту Іван Мирка розповів, що до нього зверталися люди, які повідомляли про ситуації щодо маршрутів, "схеми". Проте він утримався від коментування дій своєї наступниці. 

"Мені це досить неприємно і боляче", – зазначив він.

Буквально за рік, як чиновниця пішла на підвищення, у її декларації з'явився і просторий будинок під Луцьком. 

Натомість Наталія Остапкович запевнила, що війну проти неї затіяли кілька невдоволених підприємців, які через об'єктивні причини втратили роботу. 

"Говорити можна багато. Якщо є такі факти, то хай заявляють у правоохоронні органи", – заявила вона. 

Своїх статків чиновниця коментувати не стала, мовляв, це особисте. 

Детальніше дивіться у сюжеті: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів