Поділитись:

Гроші у нас скінчились: в Амстердамі квартал червоних ліхтарів відновлює роботу

П'ятниця, 03 липня 2020, 02:20
Гроші у нас скінчились:  в Амстердамі квартал червоних ліхтарів відновлює роботу

Згідно з  рішенням уряду Нідерландів, квартал червоних ліхтарів в Амстердамі відновлює роботу. Усі секс-працівники країни можуть знову працювати без обмежень. 

"Пора людям повертатися. Гроші у нас закінчилися", - заявила голова профспілки Red Light United Фелісія Анна агенції новин ANP. Про це пише ТСН.

Квартал червоних ліхтарів є всесвітньо відомою туристичною принадою. До запровадження карантинних заходів його відвідували близько 35 тисяч туристів на день. Від середини березня заклади у кварталі було закрито.

У профспілці секс-працівників не сподіваються на швидке відновлення бізнесу. Так, чимало працівниць зі Східної Європи через пандемію COVID-19 повернулися на батьківщину. Окрім того, туризм в Амстердамі відновлюється повільно.

Red Light United наполягав на швидкому скасуванні карантинних заходів, оскільки чимало секс-працівників не можуть розраховувати на державну підтримку. При цьому вони змушені й надалі сплачувати високу оренду.

Виконання умов про дотримання дистанції в 1,5 метра, а також носіння масок та рукавичок неможливі в секс-індустрії. Однак, клієнти повинні мити та дезінфікувати руки. "Все, до чого торкалися, наприклад ліжко або дверні ручки, має бути продезінфіковано", - зазначила Фелісія Анна.

У рамках послаблення карантинних заходів від 1 липня секс-індустрія відновить свою роботу також в Австрії. А Швейцарія дозволила роботу борделів ще 6 червня.

Нагадаємо, що уряд Амстердама планує перенести частину кварталу червоних ліхтарів до комплексу "Еротичний центр". В ньому будуть спеціальні кімнати, кафе, спортивний клуб, салон краси, солярій та театр.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів