Поділитись:

Рішення Луцькради про Старий ринок оскаржуватимуть у суді

Четвер, 02 липня 2020, 17:17
Рішення Луцькради про Старий ринок оскаржуватимуть у суді

Волинська облспоживспілка оскаржуватиме в суді рішення міської ради про поділ земельної ділянки площею більш ніж два гектари, де нині розташована частина Центрального ринку.

Про розповіла голова правління Волинської облспоживспілки Марта Кандиба, Суспільне. 

Нагадаємо: 2 липня 28 міських обранців проголосували за поділ земельної ділянки на чотири частини. Тим часом підприємці влаштували акцію протесту. Зі слів патрульного поліцейського Олександра Волошина, який стежив за порядком на акції, пікетувало раду майже дві сотні людей.

"Таке рішення незаконне. На цій земельній ділянці знаходиться наше майно. Ми не повертали цю земельну ділянку міській раді. Це порушення наших майнових прав. Після прийняття такого рішення ми втратимо можливість користуватися нашим майном згідно його призначення", – каже голова правління облспоживспілки.

У юридичному відділі міськради запевняють: орендних правовідносин міськрада з облспоживспілкою не має.

Зі слів Андрія Максим'яка, ця земля належить громаді Луцька.

"Наразі оголошений Всеукраїнський архітектурний конкурс на кращу пропозицію розвитку території поблизу Луцького замку і, очевидно, що ця ділянка, яка утворилася, вивільнилася, площею 1,4 га. буде використовуватись для реалізації проєкту", – розповідає юрист.

Коли відбудеться демонтаж контейнерів на Центральному ринку, юрист не сказав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів