Поділитись:

YouTube запускає 15-секундні відео для протистояння TikTok

Четвер, 02 липня 2020, 21:03
YouTube запускає 15-секундні відео для протистояння TikTok

YouTube – видатна платформа для традиційного обміну відео. Але до 2020 року ставлення до контенту у користувачів кардинально змінилося, оскільки успіх відео в одному стилі не гарантує аналогічних результатів в іншому. Незважаючи на гігантську базу користувачів і надійну маркетингову машину, YouTube вкрай незадоволений тим, що дозволяє TikTok забирати левову частку ринку короткометражних відео. Тому відеохостинг має намір протистояти китайському сервісу.

Про це пише Сьогодні.

Google на цьому тижні оголосив, що тестує нову функцію для створення і обробки короткометражних 15-секундних відео. Доступ до нової функції відкритий малій кількості користувачів YouTube – у них з'явилася опція "створити нове відео" в мобільній версії. Досить натиснути або утримувати кнопку запису, щоб зробити короткий кліп.

Експериментальна функція доступна невеликій групі користувачів на платформах Android і iOS. YouTube буде збирати відгуки в процесі просування пілотного проєкту. Якщо все піде добре, функція буде доступною для всіх.

Після зникнення сервісу коротких відеороликів Vine в 2016 році багато хто думав, що подібна ідея більше не відродиться. Однак, як показав TikTok, а за ним Instagram і Snapchat, ідею потрібно було просто грамотно розвинути і додати в неї нові можливості для творчості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів