Поділитись:

Польща відновила авіасполучення з Україною: звідки і куди можна полетіти

Середа, 01 липня 2020, 16:20
Польща відновила авіасполучення з Україною: звідки і куди можна полетіти

З 1 липня Польща відновила авіасполучення з Україною. Відповідне рішення прийняв польський уряд 30 червня, повідомляє «Дзеркало тижня» з посиланням на Dziennik Polski.

У середу вранці в аеропорт "Київ" прибули три рейси авіакомпанії Wizz Air з Варшави, Вроцлава та Кракова. Про відновлення польотів в інші українські міста інформації поки немає.

Відзначається, що в Польщі знято заборону на польоти до Великобританії і України. Зокрема, рейси з польських міст вже приймають Лондон, Глазго, Бірмінгем, Едінбург і Київ. У п'ятницю, 3 липня, відновляться рейси в Париж.

Регулярне авіасполучення між Польщею та Україною припинилося в середині березня в Зв'язки з пандемією COVID-19.

Нагадаємо, що на сьогодні для українців свої кордони відкрили п'ять країн: Туреччина, Єгипет, Албанія, Хорватія і Чорногорія. Межі європейських країн до цих пір закриті для наших громадян через негативну епідситуації. Однак іноземцям, дипломатам і громадянам України, які мають дійсні робочі або навчальні контракти або посвідку на проживання в ЄС, морякам, які направляються на корабель, громадянам, які транзитом їдуть через ЄС, в'їзд дозволений.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів