Поділитись:

Вантажівка під Луцьком наїхала на групу велосипедистів, - очевидці

Понеділок, 29 червня 2020, 16:13
Вантажівка під Луцьком наїхала на групу велосипедистів, - очевидці

Керівник луцької it-компанії Вадим Махомед потрапив на велосипеді в ДТП за участі вантажівки. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

Зі слів чоловіка водій зник з місця пригоди, втім його змогла оперативно знайти поліція.

“Сьогодні втрапив у ДТП за участю велосипедистів. Точніше не так. Втрапив у ДТП, в якому водій вантажівки здійснив наїзд на групу велосипедистів. Одним з тих велосипедистів був я”, - описав пригоду її учасник.

З його слів водій автомобіля Mitsubishi CANTER наїхав на групу і зник з місця ДТП.

“Неприємно, проте раді, що лишись живі та практично неушкоджені: хтось поїхав коліньми по асфальту, точніше по узбіччю, хтось відбувся переляком”, - зауважив велосипедист.

За 10 хвилин на місце прибув екіпаж і вантажівку Mitsubishi помітили на камерах спостереження. Її знайшли вже в Луцьку на вулиці Набережній. На чоловіка склали постанову, вилучили посвідчення водія, тепер очікують на суд.

“Зараз літо, немає ні дистанційного навчання, ні можливості відправити дітей в оздоровчі табори. А сидіння за комп’ютером їм набридає, тому на вулиці міста виїжджають діти на велосипедах. Та і не лише діти, навіть досвідчені водії — будьте обережні.

Будьте обережні, навіть якщо ви у яскравому одязі, в шоломах, рухаєтесь, дотримуючись правил дорожнього руху, і пам’ятайте, десь за кермом вантажівки може сидіти ВОЛОДЯ, в якого поганий настрій і його дратують велосипедисти. І він буде притискати вас до узбіччя, і навіть, якщо ви впадете — він навіть не зупиниться, а ще додатково посигналить у клаксон. І він твердо впевнений, що велосипедисти не можуть здійснювати обгін та об’їзд інших транспортних засобів та інших велосипедистів, що рухаються у попутному напрямку. А ще ВОЛОДЯ думає, що тривалий звуковий сигнал надає йому перевагу в русі, і це додає швидкості велосипеду. Не будь як ВОЛОДЯ, будь ввічливим на дорозі.

Ну і кілька загальних положень з ПДР:
п.1.3 Учасники дорожнього руху зобов'язані знати й неухильно виконувати вимоги цих Правил, а також бути взаємно ввічливими.
п.1.4 Кожний учасник дорожнього руху має право розраховувати на те, що й інші учасники виконують ці Правила.
п.1.7 Водії зобов’язані бути особливо уважними до таких категорій учасників дорожнього руху, як велосипедисти, особи, які рухаються в кріслах колісних, та пішоходи.

Будьте обережні!”, - написав Вадим Махомед.

Вантажівка під Луцьком наїхала на групу велосипедистів, - очевидці

Обставини справи з'ясовуватиме суд.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів