Поділитись:

Які знаки зодіаку найлегше погоджуються на секс

Неділя, 28 червня 2020, 20:02
Які знаки зодіаку найлегше погоджуються на секс

Вступаючи в нові стосунки, завжди хочеться швидше дізнатися подробиці про свого партнера, не проводячи багато часу за бесідами про вічне. Хто, як не зірки, розповість про нас краще за нас самих. У кожного зі знаків зодіаку унікальний підхід до стосунків - хтось готовий пірнути у вир пристрастей з першої хвилини, а хтось вимагає до себе особливого підходу.

Тож "НВ" публікує особливості кожного знаку зодіаку.

Овен

Овни шалено кокетливі, і вони завжди будуть проявляти ініціативу, коли справа доходить до романтики з людиною, яку вони цікавлять. Вони сповнені пристрасті і потреби в пригодах, стосунки з ними хвилюючі й енергійні. У той же час, одного разу закохавшись, Овен буде відданий все життя. Кожен день з Овном буде відрізнятися і наповнюватися гострими відчуттями.

Телець

У стосунках Тельці дуже традиційні - люблять романтичні побачення. Вони є домосідами, тому більшу частину побачень ви витратите на те, щоб обійматися з ними в ліжку і влаштовувати кіномарафон. Телець докладе багато зусиль, коли справа доходить до того, кого вони люблять, він буде піклуватися і захищати вас. Тим не менш, вони можуть бути впертими, тому дуже важливо на ранньому етапі розвивати гарне спілкування.

Близнюки

Близнюки повні веселощів і завжди готові вчитися і отримувати максимум користі з будь-якої ситуації. Вони будуть фліртувати і жартувати над вами, тому з ними ви ніколи не нудьгуватимете. Якщо Близнюки обрали вас, знайте, що на те були серйозні причини. Близнюки не вступають у стосунки, поки вони не зустрінуть людину, яка буде повністю відповідати їм інтелектуально і енергетично. У відносинах Близнюки потребують змін, стимуляції і хвилювання.

Рак

Раки неймовірно ніжні. Це добрі душі, які відчувають глибоко і сильно. Вони вважаються найбільш чутливим знаком зодіаку. Вони шукають партнера, який може зрозуміти їх, тому їх відносини часто є дуже емоційними, інтуїтивними, відданими і довговічними.

Лев

У стосунках Лев має тенденцію бути дуже пристрасним. Цей знак обирає своїх партнерів, грунтуючись на своїй здатності домінувати, тому він з більшою ймовірністю буде лідером. Леви - пристрасні коханці, інтим для них важливий, тому не зволікайте з періодом «тримань за ручку». У відносинах Лев повинен бути в центрі уваги, оскільки він вважає, що заслуговує постійного захоплення.

Діва

Діва повинна відчувати себе потрібною в стосунках. Вони дуже методичні та зажадають стільки часу, скільки їм потрібно, щоб переконатися, що вони вступають в правильні відносини. Вони привносять раціональне мислення в усі сфери і будуть посилено працювати над відносинами, а не здаватися при першій слушній нагоді. Хоча Діви досить передбачувані, їм подобається іноді привносити трохи дикості.

Терези

Терези хочуть ідеального партнера, тому їм може знадобитися деякий час, перш ніж вони вирішать вступити в стосунки. Терези щасливі, коли їх стосунки гармонійні. Для Терезів незвично бути одному. Вони не дуже незалежні, і для них абсолютно неприродно залишатися без партнера. Будучи коханцем, Терези креативні і виразні, але в той же час збалансовані. Вони люблять задовольняти свого партнера.

Скорпіон

Скорпіони неймовірно пристрасні в стосунках. Вони серйозно ставляться до близькості, тому що не довіряють багатьом людям. Скорпіонам потрібно бути з кимось, хто може зацікавити їх і заінтригувати. Відносини зі Скорпіоном завжди будуть займати час, але одного разу вірні комусь, вони будуть найвідданішим партнером. Скорпіони настільки лояльні, що часто залишаються з людьми ще довго після того, як іскра між ними згасає.

Стрілець

У відносинах Стрілець часто буває дуже енергійним і допитливим. Представники цього знака - авантюристи, для них немає перешкод на зразок сексу на одну ніч - вони будуть користуватися моментом. Стрільці часто віддають перевагу відкритим стосункам. Вони обожнюють зміни та жадають їх, щоб відчувати себе добре, тому прихильність - це те, що змусить їх відчувати себе обтяженими і спійманими в пастку.

Козеріг

Часто Козероги бувають болісно повільними при вступі в партнерство, тому що їм потрібно багато часу, щоб відчувати себе в безпеці при прийнятті рішень. Вони завжди будуть діяти по одному кроку за раз. Вони мало говорять, але в стосунках Козеріг більше любить діяти. Козероги щирі і щедрі, і якщо вони скажуть вам, що люблять, знайте - для них ці слова означають багато.

Водолій

У відносинах Водолій потребує інтелектуального стимулювання. Це те, що їх заводить і цікавить їх партнера. Вони обожнюють довгі розмови і люблять говорити про майбутнє, тому що це дає їм можливість мріяти. Закоханий Водолій потребує дуже чесних і відкритих стосунків і не може стримувати свої почуття.

Риби

Риби - екстремальні романтики. Вони люблячі, ніжні і дуже щедрі. Вони обожнюють близькість - і духовну, і фізичну. Вони дуже глибокі істоти, і тому не витрачають свій час на інтриги і поверхневі відносини. Риби закохуються міцно, і вони зроблять абсолютно все для своїх партнерів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів