Поділитись:

У Луцьку госпіталізували з коронавірусом головного лікаря будинку дитини

Середа, 24 червня 2020, 20:25

Головний лікар Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини Володимир Алейніков перебуває у лікарні з підтвердженим діагнозом коронавірус.

Про це пише «Перший» з посиланням на власні джерела.

Також цю інформацію підтвердила заступниця головного лікаря Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини Тетяна Виговська.

Володимир Алейніков перебуває у Волинський обласній клінічній лікарні у селі Тарасове з 19 червня. Наші джерела зазначають, що він у реанімації, натомість Тетяна Виговська заперечує це і каже, що він перебуває у соматичному відділенні і стан його покращується.

Також у Волинській обласній інфекційній лікарні перебуває один вихованець дитбудинку, але, за словами заступниці директора, дитина має соматичні захворювання, які не пов’язані з COVID-19.

«В нас проводять епідрозслідування, співпрацюємо з нашим центром районним, отримали припис по цій події і проводимо всі санітарно-епідеміологічні заходи, карантин, звісно, який у нас дуже жорсткий. Згідно з наказами МОЗ ми проведемо тести ІФА тим, хто був у близькому контакті та на 14-ий день від моменту контакту з інфікованим», – зазначила Виговська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів