Поділитись:

Збував через "закладки": у Луцьку затримали наркоторговця (фото)

Середа, 24 червня 2020, 17:23

Затримали лучанина, який збував наркотики і психотропи в особливо великих розмірах.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури області.

В межах розслідування кримінального провадження про вчинення наркозлочинів 24 червня 2020 року затримали 21-річного лучанина під час отримання ним на пошті посилки із психотропами – понад 600 г PVP та амфетаміну.

У ході санкціонованого судом обшуку в оселі молодика правоохоронці вилучили гроші, зароблені наркопромислом, а також наркотичні засоби та психотропні речовини (амфетамін, метадон, канабіс, метамфетамін тощо) у особливо великих розмірах й обладнання для їхнього пакування.

Слідство вважає, що чоловік займався збутом наркотиків через так звані "закладки".

Вирішується питання про повідомлення лучанину про підозру у неодноразовому незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин у особливо великих розмірах (кримінальні правопорушення, передбачені ч.3 ст. 307 КК України).

Прокурори клопотатимуть і про обрання чоловікові запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково: санкцією ч.3 ст. 307 КК України за незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів і психотропних речовин, вчинені у особливо великих розмірах, передбачено покарання  у виді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів