Поділитись:

У Мюнхені сталася стрілянина: є жертви

Субота, 23 липня 2016, 11:30

В торгівельному центрі "Олімпія", що знаходиться у столиці Баварії Мюнхені сталася стрілянина.

Спецоперація по пошуку злочинця, що влаштував перестрілку завершилася, – повідомляє Економічна правда.

Розстріли здійснювала одна людина, 18-річний місцевий мешканець німецько-іранського походження. Тіло нападника знайшли близько 20.30, він найімовірніше застрелив сам себе, та, можливо, перед тим – контактував з патрулем поліції.

Через те, що на початку поліція припускала наявність кількох стрільців, спецоперація тривала ще декілька годин після смерті стрільця.

Поліція Мюнхена підтвердила ці дані на своєму офіційному сайті. О другій ночі відбулася екстрена прес-конференція, де поліція оголосила про зняття всіх обмежень у місті. Перед тим було зупинено рух громадського транспорту, в тому числі потягів, низка доріг в місті були перекриті.

Як повідомлялося, ввечері у торгівельному центрі в Мюнхені сталася стрілянина, далі постріли було чути в інших місцях в даному районі. Повідомлення про нові жертви безперервно надходили аж до опівночі за київським часом. Повідомлялося про 3, 6, 8, 9,10 загиблих, і лише згодом поліція повідомила, що однією із жертв був сам нападник.

Свідки повідомляли про трьох озброєних нападників у Мюнхені. Як пояснила вночі поліція, це сталося через сум'ятицю – інших людей (можливо, поліцейських) вважали спільниками стрілка.

Мотиви нападника досі лишаються не з'ясованими.

Надрукувати
мітки:
коментарів