Поділитись:

У суді пояснили, чому наклали штраф в 17 тисяч на безробітну лучанку без маски вночі

Вівторок, 23 червня 2020, 13:00
У суді пояснили, чому наклали штраф в 17 тисяч на безробітну лучанку без маски вночі

фото ілюстративне

Лучанку оштрафували на 17 тисяч гривень за те, що вона перебувала без маски опівночі на зупинці громадського транспорту.

Про це йшлося під час програми «Тема дня» на каналі «Суспільне Волинь». За їхньою інформацією жінка була в суді без адвоката і має намір оскаржити рішення суду в апеляційному порядку.

Історія відбулася ще 30 квітня на зупинці громадського транспорту на проспекті Соборності близько опівночі. Жінку притягують до адмінвідповідальності не вперше і вину визнала.

«Обов’язково суддя роз’яснює людині, що вона має право мати в судовому засіданні захисника. Таке право було роз’яснено і у цій ситуації. Але людина не скористалася, не сказала, що хоче мати захисника. Тому суд врахував ці пояснення, жодних клопотань не поступило, тому суд розглянув справу по наявних матеріалах, які були. За винесеною постановою сума штрафу становить 17 тисяч гривень. Як пояснила жінка, засіб індивідуального захисту забула. З’ясувалося також, що ця подія була о 24 годині ночі. Особа, щодо якої складено протокол, пояснила, що проводила подругу додому. І на зупинці вони побачили якусь жінку. І між ними трапилася суперечка. Внаслідок цієї суперечки і цього скандалу виникла бійка і людина, яка там знаходилася, отримала тілесні ушкодження. Тому головуючим у цій справі були враховані обставини і вони не залишилися поза увагою»,- пояснила Людмила Присяжнюк, суддя-спікер Луцького міськрайонного суду.  

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
17 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
10 квітня 2024
07 квітня 2024