Поділитись:

Впав і забрехався: у Нововолинську – погоня за п’яним мотоциклістом (відео)

Вівторок, 23 червня 2020, 11:12
Впав і забрехався: у Нововолинську – погоня за п’яним мотоциклістом (відео)

У Нововолинську чоловік звернувся до лікарні з тілесними ушкодженнями та сказав, що його на дорозі «підрізали» поліцейські.

Про такий випадок повідомили на сторінці Нововолинського відділення поліції у фейсбуці. 

14 червня поліцейські сектору реагування патрульної поліції Нововолинська в нічну пору помітили чоловіка на мотоциклі, який швидко прискорив рух, порушуючи правила дорожнього руху. Водій так утікав, що впав із транспортного засобу, оскільки не дотримався безпечної швидкості та правил проїзду перехрестя. Через декілька днів чоловік звернувся в лікарню та неправдиво повідомив, що тілесні ушкодження отримав в результаті того, що його «підрізали» працівники поліції на службовому автомобілі, що не відповідає дійсності, адже подію було зафіксовано на камеру-реєстратор службового поліцейського автомобіля та боді-камери патрульних.

За цим фактом провели перевірку і жодних порушень у діях поліцейських не виявили. На чоловіка склали відповідні адміністративні матеріали за вчинення адміністративних правопорушень, зокрема, за керування в стані алкогольного сп'яніння (ч.1 ст.130 КУпАП) та неправдивий виклик поліції (ст.183 КУпАП).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів