Поділитись:

На Волині спіймали 26 перевізників-нелегалів

Вівторок, 23 червня 2020, 04:10
На Волині спіймали 26 перевізників-нелегалів

З 9 по 18 червня на Волині проводилися рейдові перевірки з метою виявлення перевізників-«нелегалів», що надають послуги з перевезення без дозвільних документів.

Про це повідомляє Управління інформаційної політики та цифрової трансформації Волинської облдержадміністрації.

Зокрема, за вказаний період, шляхом проведення рейдових перевірок перевізників щодо дотримання ними законодавства про автомобільний транспорт в області виявлено 26 перевізників-«нелегалів». З них:

12 – це перевізники, що надавали послуги з перевезення пасажирів та їх багажу легковими автомобілями-таксі без дозвільних документів;
10 – перевізники, що надавали послуги з перевезення пасажирів легковими автомобілями на замовлення без дозвільних документів;
4 – перевізники, що надавали послуги з перевезення пасажирів автобусом на замовлення без дозвільних документів.

На вказаних перевізників складено 26 актів про порушення транспортного законодавства, відповідальність за які передбачає накладання адміністративно-господарських штрафів на загальну суму 44 тис. грн.

Також складено 12 протоколів про адміністративні порушення за ст. 164 КуПАП, які будуть передані до суду. У разі винесення судом рішень про застосування штрафів, сума фінансових санкцій становитиме від 204 до 408 тис. грн.

Здійснювали заходи посадові особи управління Укртрансбезпеки у Волинській області спільно з перевізниками, управлінням патрульної поліції у Волинській області та представниками Волинської ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів