Поділитись:

На Рівненщині в ДТП потрапила сім'я з Луцька: загинула дитина (відео)

П'ятниця, 19 червня 2020, 22:02
На Рівненщині в ДТП потрапила сім'я з Луцька: загинула дитина (відео)

На Рівненщині сьогодні, 19 червня, близько 14:15 сталось лобове зіткнення легковика та вантажівки. В аварії загинула дитина, її батьки – у лікарні. Сім'я – із Волині.

Інцидент стався у селі Брищі Млинівського району. Через село проходить траса "Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече", повідомили в поліції.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що водій «Hyundai Tucson», 28-річний житель Луцька, втратив керованість транспортним засобом, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із вантажівкою «ГАЗ», унаслідок чого позашляховик злетів у кювет. 

Трирічна дівчинка загинула на місці події. Обох батьків, жителів Луцька, каретою швидкої медичної допомоги доставили до лікарні. У 24-річної жінки попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рвану рану ноги, а у 28-річного чоловіка – закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забій грудної клітки. 

Слідчі слідчого управління встановлюють усі обставини ДТП у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Водій вантажівки, 54-річний житель Млинівського району, який у ДТП не постраждав, за результатами медичного освідування був тверезий. У нього також відібрали біологічні зразки

На Рівненщині в ДТП потрапила сім'я з Луцька: загинула дитина (відео)На Рівненщині в ДТП потрапила сім'я з Луцька: загинула дитина (відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів