Поділитись:

Випічка, йога, велосипед: лучанка Яна Беломоїна розповіла про захоплення карантину

Четвер, 18 червня 2020, 16:50
Випічка, йога, велосипед: лучанка Яна Беломоїна розповіла про захоплення карантину

Дворазова чемпіонка Європи з маунтінбайку, призерка чемпіонатів світу та учасниця двох Олімпійських ігор лучанка Яна Беломоїна нині тренується у Словенії. Саме в цій гірській країні спортсменка вирішила провести карантин.

Про свою підготовку до Чемпіонату світу та вільний час Яна Беломоїна розповіла в ефірі ранкового шоу «Суспільне Волинь».

З березня вона перебуває у Словенії. Останні змагання перед карантином були в Іспанії і у планах були гонки в Словенії та Італії, але карантин все скасував. Вирішили залишитися на цей час саме в Словенії, бо тут є умови для тренувань. Спортсменка мала змогу виїжджати на дорогу, гарно тренуватися. Нині вона знаходиться у гарній формі та чекає початку сезону.

Він мав би початися вже, але перенесли на початок вересня. Очікується чотири етапи кубку світу та чемпіонат світу, який буде у жовтні.

«Спершу було складно зрозуміти, що все зупинилося. У березні я стартувала свої змагання. Останню гонку я виграла і була мотивація йти далі. Я відчувала, що у гарній формі, добре входжу в сезону і все йде по плану. Але коли все зупинилося, то був шок. Думали, що це якесь непорозуміння. Думали, що деякі країни мають проблему, але не може весь світ зупинитися. Однак коли почула інформацію про Олімпійські Ігри, то охолола. Це не лише спорт. Без спорту можна прожити, але головне, щоб ми були здорові. Ми, наші рідні. Потрібно цінувати кожен момент. Подумала тоді, що є ще один екстра рік, аби підготуватися якнайкраще до Олімпійських ігор, пропрацювати слабкі сторони», - поділилася Яна.

Вона також розповіла, що на карантину почала вивчати йогу, яку досі недооцінювала. А також займається випічкою – ще одним своїм захопленням.

Випічка, йога, велосипед: лучанка Яна Беломоїна розповіла про захоплення карантину
Автор фото:https://www.instagram.com/yanabelomoina/

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів