Поділитись:

На Ковельській у Луцьку встановлять новий світлофор (відео)

Середа, 17 червня 2020, 15:30
На Ковельській у Луцьку встановлять новий світлофор (відео)

Назвали ділянки дороги в Луцьку, де найчастіше трапляються дорожньо-транспортні пригоди. А також заходи, які вже вжили, аби ситуацію виправити. 

Про це розповів «Конкуренту» керівник управління патрульної поліції у Волинській області Андрій Крутень.

«Коли я прийшов на посаду, я відразу поставив себе на місце водія: сів і почав їхати. Їхав і дивився, яка в нас є проблематика. Безумовно, на чуттєвому рівні водія було вирішено ряд питань, що стосуються вибоїн, інформаційних знаків», – пояснив Андрій Крутень.

Головний патрульний Волині виділив три найнебезпечніші місця скупчень дорожньо-транспортних пригод, де патрульна поліція вже вирішила проблему. Це, зокрема, проспект Соборності, пішохідний перехід, що навпроти гіпермаркету «Там-Там».

«В чому проблематика тієї локації: тут була стрілка повороту ліворуч, і, коли змінювалися світлофори, машини починали виїжджати, відтак ставалася дорожньо-транспортна пригода. Сьогодні цього немає», – розповів він. 

Із його слів, знак повороту перемістили, а також змінили циклограму світлофора.

Друге місце – вулиця Ковельська, перехрестя з вулицею Чернишевського. Основною причиною аварій тут Андрій Крутень назвав виїзд на зустрічну смугу.

«Щоб зменшити кількість аварій, тут вже виставлена хороша циклограма, яка дозволяє вирішити це питання. Але все решта тепер залежить від учасників дорожнього руху», –наголосив він. 

Третя ділянка – перехрестя на вулиці Карпенко-Карого. Тут також вже відрегулювали рух циклограмою світлофора, встановили додаткові секції, аби розвантажити цю ділянку.

Також Андрій Крутень розповів, що скоро буде вирішена ситуація на вулиці Ковельській (перехрестя навпроти супермаркету «Вопак»). На сьогодні ця ділянка дороги також має статус місця зі скупченням дорожньо-транспортних пригод, коли здійснюється наїзд на пішохода.

«Насправді тут вже погоджений відповідний світлофорний об’єкт, і ця проблема скоро буде вирішена», – заявив Андрій Крутень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів