Поділитись:

Година, щоб прибрати, інакше – штраф: муніципали попередили підприємців Старого ринку

Понеділок, 15 червня 2020, 23:02
Година, щоб прибрати, інакше – штраф: муніципали попередили підприємців Старого ринку

Луцькі муніципали попередили підприємців Старого ринку про відповідальність за засмічення території загального користування. Завтра, 16 червня, інспектори мунварти видадуть ряд приписів на прибирання тротуару біля торгових контейнерів з терміном виконання в одну годину.

Про це повідомили у департаменті муніципальної варти Луцька.

"До уваги суб'єктів господарювання по вул. Замковій, навпроти яких розміщено автомобільні шини. 16 червня 2020 року інспекторами департаменту муніципальної варти Луцької міської ради буде видано ряд приписів на усунення засмічення території загального користування (в даному випадку тротуару), автомобільними шинами, що є грубим порушенням п.п.2.5.5.1.1 Правил благоустрою міста Луцька, з терміном виконання у одну годину", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 15 червня підприємці чергували біля контейнерів, які в Луцькраді ухвалили знести.  Люди зробили барикади із шин, а на контейнерах розвісили синьо-жовті прапори.

У пресслужбі мунварти також наголосили, що в разі невиконання вимог припису, той суб'єкт господарювання, навпроти якого складувані автомобільні шини, отримає протокол про адміністративне правопорушення за ст.152 КУпАП. Штраф за вказане порушення як на фізичних осіб-підприємців – 1700 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів