Поділитись:

200 тисяч на стратегію розвитку міста замало, – луцький депутат

Четвер, 21 липня 2016, 17:36
200 тисяч на стратегію розвитку міста замало, – луцький депутат

Постійна комісія міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів не погодила виділити кошти в сумі 200 тисяч гривень на розробку стратегії розвитку міста.

Таке рішення депутати прийняли у зв'язку з тим, що вона недоопрацьована.

Директор департаменту економічної політики Луцької міської ради Олександр Озінович розповів, що кошти планують витратити на узгодження напрямів роботи з розвитку міста, опрацювання роботи з територіальної громадою, проведення комплексного соціологічного дослідження.

"Технічно ми плануємо, що це все буде відбуватися через ситему електронних закупівель. З першого липня в цій процедурі мають право брати участь і вищі навчальні заклади. Проте зараз невідомо остаточно, хто цим буде займатися. Цифра орієнтовна, неостаточна, але більше не буде. Також плануємо провести консультації з польським містом Любліном", – сказав посадовець.

На думку Павла Данильчука, цих коштів може бути недостатньо для такого масштабного проекту.

"Для серйозних міст розробка стратегії розвитку має коштувати в рази дорожче, і ті заходи, про які ви оголосили, я не знаю, яка організація, компанія готова виконувати за 200 тисяч", – зауважив депутат.

Комісія прийняла рішення зібрати робочу групу у понеділок, 25 липня, яка працює над впровадженням стратегії, та обговорити суму коштів, яку планують витратити, визначити обсяг робіт, відповідальних осіб, які працюватимуть над впровадженням стратегії, а тоді виносити це питання на розгляд профільної комісії.

Надрукувати
мітки:
коментарів