Лучан закликають ділитися пропозиціями, як здолати сморід

Понеділок, 15 червня 2020, 16:22

фото ілюстративне 

Аби відкрити для всіх ініціативних громадян можливість практичної реалізації власних ідей та задумів, КП «Луцькводоканал» пропонує дієвий механізм для цього. Адже підприємство вперше в Україні започаткувало формат вирішення екологічних проблем з допомогою екологічного фонду EgO 2020, який є відкритим у доступі, підтримується бізнесом і дозволяє отримати фінансування для втілення екологічних ініціатив. З допомогою екофонду підприємство вже реалізувало ряд таких заходів. 

Запропонувати свої проєкти активісти та небайдужі лучани можуть під час відкритих діалогів, які започатковують по понеділках о 17:00 у сервісному центрі еVoda за адресою пр. Соборності, 25, – повідомили у пресслужбі Луцькради. 

«Якщо ви готові вирішувати проблеми смороду не на словах, а на ділі, якщо маєте реальні пропозиції, які дійсно можна втілити в життя, чекаємо вас у сервісному центрі наступного понеділка, 22 червня, попередньо написавши нам у приватні повідомлення профілю еVoda Lutsk», – йдеться у повідомленні. 

Тепер ініціативи та ідеї активних громадян можуть отримати підтримку і фінансування. Саме таким чином підприємству свого часу вдалося реалізувати перший в Україні інноваційний проєкт щодо озонування каналізаційно-насосної станції №2 у Луцьку, де повітря очищується від шкідливих речовин із допомогою озону, а також ряд інших проєктів. 

«Якщо ваші ідеї будуть знаходитися в компетенції КП «Луцькводоканал», ви однозначно отримаєте підтримку і можливість реалізувати задум. Адже дописи у соцмережах забезпечують навіть не нульовий, а часто – лише від’ємний результат. Зауважимо: по понеділках о 17:00 всі охочі можуть отримати необхідну інформацію щодо діяльності КП «Луцькводоканал», організувати поїздку на очисні споруди чи інші об’єкти, обговорити шляхи вирішення тих чи інших питань, пов’язаних із діяльністю підприємства тощо», – зазначили в пресслужбі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: