Поділитись:

Лучан закликають ділитися пропозиціями, як здолати сморід

Понеділок, 15 червня 2020, 16:22
Лучан закликають ділитися пропозиціями, як здолати сморід

фото ілюстративне 

Аби відкрити для всіх ініціативних громадян можливість практичної реалізації власних ідей та задумів, КП «Луцькводоканал» пропонує дієвий механізм для цього. Адже підприємство вперше в Україні започаткувало формат вирішення екологічних проблем з допомогою екологічного фонду EgO 2020, який є відкритим у доступі, підтримується бізнесом і дозволяє отримати фінансування для втілення екологічних ініціатив. З допомогою екофонду підприємство вже реалізувало ряд таких заходів. 

Запропонувати свої проєкти активісти та небайдужі лучани можуть під час відкритих діалогів, які започатковують по понеділках о 17:00 у сервісному центрі еVoda за адресою пр. Соборності, 25, – повідомили у пресслужбі Луцькради. 

«Якщо ви готові вирішувати проблеми смороду не на словах, а на ділі, якщо маєте реальні пропозиції, які дійсно можна втілити в життя, чекаємо вас у сервісному центрі наступного понеділка, 22 червня, попередньо написавши нам у приватні повідомлення профілю еVoda Lutsk», – йдеться у повідомленні. 

Тепер ініціативи та ідеї активних громадян можуть отримати підтримку і фінансування. Саме таким чином підприємству свого часу вдалося реалізувати перший в Україні інноваційний проєкт щодо озонування каналізаційно-насосної станції №2 у Луцьку, де повітря очищується від шкідливих речовин із допомогою озону, а також ряд інших проєктів. 

«Якщо ваші ідеї будуть знаходитися в компетенції КП «Луцькводоканал», ви однозначно отримаєте підтримку і можливість реалізувати задум. Адже дописи у соцмережах забезпечують навіть не нульовий, а часто – лише від’ємний результат. Зауважимо: по понеділках о 17:00 всі охочі можуть отримати необхідну інформацію щодо діяльності КП «Луцькводоканал», організувати поїздку на очисні споруди чи інші об’єкти, обговорити шляхи вирішення тих чи інших питань, пов’язаних із діяльністю підприємства тощо», – зазначили в пресслужбі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів