Поділитись:

Назвали три райони Волині із найбільшими спалахами на COVID-19

Понеділок, 15 червня 2020, 14:23
Назвали три райони Волині із найбільшими спалахами на COVID-19

На Волині в трьох районах спостерігається загострення епідеміологічної ситуації. Це відбувається у Володимирі-Волинському, Камінь-Каширському та Ратнівському районах.

Про це 15 червня під час брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції розповіла заступниця голови облдержадміністрації Тетяна Щербак.

«Всього у Володимир-Волинському районі виявлено 156 осіб, які захворіли на COVID-19 і 2 за останню добу. Спостерігається також загострення епідеміологічної ситуації в Камінь-Каширському районі, де є 71 підтверджений лабораторно випадок (+1 за останню добу), 5 хворих померли загалом, одужали – 14. Епідемія ускладнюється в Черченській сільській раді, де зареєстровано 12 випадків (село Черче – 5, Підбороччя – 7 випадків). Хворобу виявлено в одній із релігійних громад, на жаль, серед громади померли дві особи. Всього в районі отримано 124 екстрених повідомлень про підозру на COVID»,– зауважила Тетяна Щербак.

Також додала, що комісією заборонено в районі громадські перевезення на території Черченської сільської ради, заборонене проведення масових заходів (спортивних, культурних, релігійних, соціальних), відкриття закладів громадського харчування, прийом громадян та посилено всі дезінфікуючі заходи.

«Напружена ситуація і в Ратнівському районі, в селі Річиця. Зафіксовано 13 лабораторно підтверджених випадків, в тому числі, на жаль, один летальний», – додала заступниця голови ОДА.

У населеному пункті також встановлені пункти пропуску на в’їзді та виїзді у село, заборонено проведення масових заходів, громадський транспорт.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів