Поділитись:

"Люди, припиніть "гадити" в себе під хатою!" – луцький спортсмен обурився через сміття біля замку

Субота, 13 червня 2020, 22:04

В історичній частині Луцька біля стін замку Любарта мешканці міста створили стихійний смітник.

Про це у фейсбуці повідомив лучанин, президент Волинського регіонального Клубу бойових мистецтв «PRIDE» Олександр Кулаков, який разом з учасника клубу та спортсменами Федерації боротьби вільної міста Луцька КДЮСШ долучився до загальноміської толоки, організованої Луцькою міською радою. Маршрут був прокладений від замку Любарта, уздовж річки Стир та вул. Драгоманова, і до спорткомплексу «Динамо».

"На наше прикре здивування, під самим замком, в «елітному» районі Старого міста виявилося стихійне сміттєзвалище, організоване «силами» місцевої громади. Сміття зносили на купу як в звичайних поліетиленових кульках і картонних коробках, так і кидали просто «окремими фрагментами». І це все «гарненько» прикрили свіжозламанним гіллям", – обурився лучанин.

Спортсмен також закликав лучан поважати своє місто і його історію, а також показувати правильний приклад європейського міста:

"Люди, припиніть «гадити» в себе під хатою. Поважайте своє місто і його історію. Скиньтеся, врешті-решт, громадою на ті пластикові контейнери та встановіть їх в спеціально-відведеному місці (тільки, прохання, не під стінами замку). І, наостанок, покажіть нашим і своїм дітям правильний приклад сучасного, європейського і комфортного міста!".

Відео, на якому видна хаотична купа сміття, чоловік опублікував на своїй сторінці у фейсбуці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів