Поділитись:

Олена Зеленська ізольована від усіх членів сім’ї

П'ятниця, 12 червня 2020, 14:38

Послаблення карантину не означає, що COVID-19 зник. Небезпека не минула, вона близько. Ближче, ніж нам може здаватися.

Про це на своїй сторінці 12 червня в Instagram написала дружина Президента України Олена Зеленська.

«Сьогодні я отримала позитивний результат тесту на коронавірус. Неочікувана новина. Особливо враховуючи те, що я та моя родина продовжуємо дотримуватись усіх правил – маски, рукавички, мінімум контактів... Одразу скажу, що почуваюся добре, але перебуваю на амбулаторному лікуванні, ізольовано від інших членів сім’ї, щоб не наражати їх на небезпеку», – написала Олена Зеленська.

Також вона додала, що Володимир Зеленський і діти теж пройшли тестування, їхні результати негативні.

«Чому я написала цей пост? Хочу, щоб усі пам'ятали: зарано втрачати пильність! Повертаючись до активного соціального життя, пам’ятаймо, що від кожного з нас залежить не тільки особисте здоров’я, а й здоров’я інших: близьких, друзів, колег і навіть незнайомої людини, яка разом з нами їде у ліфті чи стоїть у черзі на касі в супермаркеті», – йдеться у дописі.

Також Олена Зеленська переконана, що варто носити маску.

«Маска для того, щоб не заразити інших! Ти можеш не знати про те, що інфікувався, не відчувати жодних симптомів і… бути НЕБЕЗПЕЧНИМ для тих, хто поруч. Маска у громадському місці – це не тільки правило, а ще й знак поваги до інших людей! Бережіть і поважайте себе та інших! Будьмо здорові!», – підсумувала Олена Зеленська.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів