Поділитись:

«Шкодую, що дав волю емоціям», – Кучер вибачився перед Щербак, але позицію не змінив

П'ятниця, 12 червня 2020, 12:52
«Шкодую, що дав волю емоціям», – Кучер вибачився перед Щербак, але позицію не змінив

Депутат Волинської обласної ради Володимир Кучер вибачився за те, що назвав заступницю голови обласної державної адміністрації Тетяну Щербак «неадекватною людиною, аферисткою».

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці. 

«10 червня 2020-го року на засіданні постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства я озвучив в адресу заступниці голови обласної державної адміністрації Тетяни Василівни Щербак образливі висловлювання, а саме «неадекватна людина, аферистка». Хочу публічно вибачитися перед нею як людиною та жінкою. Шкодую, що дав волю своїм емоціям і почуттям та висловив свої судження в образливій формі», – написав він. 

Проте, зауважив, за час своєї діяльності на посаді заступниці голови Волинської ОДА Щербак неодноразово озвучувала недостовірну інформацію. Зокрема, про достатню кількість інфекційних боксів та лікарів, а також апаратів штучної вентиляції легенів у березні. У квітні Тетяна Щербак говорила про ефективність дезінфекції вулиць і приміщень, а депутат облради Кучер вважає її пояснення нелогічними тощо. 

«Крім вибачень шановній Тетяні Василівні Щербак, хочу також попросити вибачення в усіх волинян. Шкодую, що як депутат Волинської обласної ради не доклав достатньо зусиль для зупинення політики, на мою думку, вбивчого коронавірусного карантину центральних та місцевих органів виконавчої влади. Тільки вороги або залякані можуть через надуману і надміру перебільшену небезпеку зупинити підприємства, транспорт, заставляти людей сидіти дома і виходити тільки в масках, які не тільки не захищають, але й створюють оманливе відчуття безпеки. Вважаю, що з 25 березня усі документи, підписані особами в областях, які називають себе керівниками робіт з ліквідації надзвичайної ситуації, пов`язаної із коронавірусом, є незаконні і антиконституційні», – наголосив Кучер. 

Депутат сподівається на підтримку колег щодо впливу на виконавчу владу задля негайного зняття усіх карантинних обмежень. 

«Усе вищевикладене прошу вважати вибаченням перед Тетяною Василівною Щербак та моєю позицією стосовно її дій на посаді заступниці голови Волинської ОДА», – додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів