Поділитись:

Жінку, яку знайшли із сином у товарному вагоні, затримали за грабіж

П'ятниця, 12 червня 2020, 11:01

У Луцьку поліцейські затримали жительку Камінь-Каширського району за вчинення грабежу.  Перед цим її разом із малолітнім сином патрульні знайшли у вагоні товарного потягу.

Жінці повідомили про підозру у вчиненні грабежу та затримали у порядку ст. 208 КПК України. Про це повідомили у пресслужбі поліції Волині. 

Учора, 11 червня, до поліції із заявою звернулася 26-річна жителька Камінь-Каширського району. Жінка повідомила, що  на території автостанції в Луцьку її пограбували. У потерпілої відібрали мобільний телефон.

Співробітники поліції оперативно встановили, що кримінальне правопорушення скоїла 33-річна жителька Камінь-Каширського  району. Телефон вилучили. Її затримали у порядку ст. 208 КПК України. До слова, жінка раніше судима та перебуває під адміністративним наглядом.

Слідчі повідомили затриманій про  підозру у  вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Їй загрожує, зокрема, до чотирьох  років позбавлення волі. Триває слідство.

Напередодні підозрювану у стані алкогольного сп’яніння разом із 3-річним сином патрульні знайшли у вагоні товарного потягу. Дитину помістили у лікувальний заклад, на жінку склали відповідні адміністративні протоколи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів