Поділитись:

В Одесі підпалили автівку екскандидата в губернатори (відео)

П'ятниця, 12 червня 2020, 02:56
В Одесі підпалили автівку екскандидата в губернатори (відео)

В Одесі 11 червня близько 15:30 згоріла машина адвоката Максима Болдіна. Невідомий чоловік облив горючою рідиною і підпалив Mercedes, який стояв в провулку Катаєва, інформує Гордон з посиланням на видання "Думская".

В YouTube з'явився відеозапис інциденту. Юрист підтвердив виданню, що згорів його автомобіль.

"Машина Mercedes 2008 року належить моїй мамі, але їжджу на ній я, – сказав Болдін. – Підпалили прямо під офісом, поліція вже затримала підозрюваного. Це однозначно спроба мене залякати. Але з якого саме приводу, поки прокоментувати не можу, це з'ясує слідство".

Очевидці розповіли УСІ, що паліїв було кілька, і що інцидент супроводжувався стріляниною.

Адвокат відомий в місті як глава юридичного департаменту міськради при мерові Едуарду Гурвіці. У 2019 президент Володимир Зеленський називав Болдіна одним з претендентів на пост глави обдержадміністрацій (вибір був зроблений на користь Максима Куцого).

До 2020 року Болдін був одним з адвокатів Ігоря Павловського, якого звинувачують в причетності до вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк. Зараз є керівним партнером юридичної фірми.

В Одесі підпалили автівку екскандидата в губернатори (відео)В Одесі підпалили автівку екскандидата в губернатори (відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів