Поділитись:

Держспоживслужба мала повідомити про спалах коронавірусу на птахофабриці у Володимирі, – експерт

Четвер, 11 червня 2020, 15:31
Держспоживслужба мала повідомити про спалах коронавірусу на птахофабриці у Володимирі, – експерт

Держспоживслужба повинна була повідомити про випадок масового інфікування коронавірусом співробітників Володимир-Волинської птахофабрики (виробник курятини "Епікур").

Про це заявив виконавчий директор Всеукраїнської громадської організації "Союз споживачів України" Максим Несміянов, – пишуть Українські Національні Новини. 

"Контролер в особі Держспоживслужби повинен був повідомити громадськість про те, що сталося. Служба повинна була розповісти, які заходи вона здійснила, що зробила з продукцією, яка виробляється на птахофабриці. В цілому, розповісти про свої дії, спрямовані на те, щоб не постраждав кінцевий споживач", – каже експерт.

Слідом за контролерами про те, що сталося, повинна була повідомити птахофабрика. З точки зору соціальної відповідальності, каже Несміянов.

Експерт припускає, що птахофабрика побоялася падіння продажів. Проте їх таки Несміянов і прогнозує. 

"Думаю, продажі у них точно впадуть", – говорить він.

Нагадаємо, про масовий спалах коронавірусу на Володимир-Волинській птахофабриці стало відомо від головного санітарного лікаря Волинської області Наталії Янко. Вона повідомила, що з COVID-19 на птахофабриці налічується 48 працівників, тому вирішується питання про тимчасове закриття виробництва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів