Поділитись:

Обвал будинку в Одесі: причиною може бути самовільне планування (відео)

Четвер, 11 червня 2020, 05:35
Обвал будинку в Одесі: причиною може бути самовільне планування (відео)

В Одесі 18 травня о третій ночі обвалилася частина житлового будинку. Будівля побудована на початку минулого століття. У ній жили 24 людини. Відомо, що один із мешканців травмований.

Як пише 5 канал, унаслідок обвалу зруйновані 5 квартир. Нині рятувальники розбирають завали. У міськраді стверджують, що будинок не був аварійним, і припускають: до руйнування могло призвести самовільне перепланування помешкання на 4 поверсі. Утім, остаточну причину руйнування встановлюватимуть експерти.

"Почалося все з тріску, почав тремтіти будинок, потім уже дерево, скло, все. Дід наш знаходився в тій кімнаті, яка обвалилася, яка була близька до тієї, яка обвалилася, він не зрозумів, що підлоги немає і провалився туди. Третій поверх, багато ударів, рвані рани, він дуже побитий", – розповіла мешканка будинку Людмила Фараджева.

Заступник директора міського господарства Одеської міської ради Віталій Цуркан зазначив:

"Тут проводилися якісь ремонтні роботи, ми можемо бачити, плита бетонна висить, хоча вона тут не передбачена по будівництву і проєкту будинку, шулера, тому і чекаємо оцінки будівельних експертів з якої причини могло статися обвалення".

Нагадуємо, 18 травня в Одесі обвалилася частина житлової будівлі. Впала стіна першого, другого та третього поверхів. Минулося без постраждалих. На мить аварії в будинку перебували 44 особи, без квартир залишилися 17-ро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів