Поділитись:

Волиняни сплатили майже 1,7 мільярда гривень податку на доходи фізичних осіб

Середа, 10 червня 2020, 13:11
Волиняни сплатили майже 1,7 мільярда гривень податку на доходи фізичних осіб

На Волині до бюджетів усіх рівнів сплачено 1,7 мільярда гривень податку на доходи фізичних осіб.

Про це повідомляє Сектор комунікацій Головного управління ДПС у Волинській області.

З офіційно виплаченої зарплати та інших легальних доходів волинян протягом січня-травня 2020 року сплачено 1 мільярд 686 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб. Сума сплаченого ПДФО в області нині на 4 відсотки перевищує аналогічні показники минулого року.

Враховуючи несприятливі економічні чинники через пандемію COVID-19, поки збережена позитивна динаміка сплати ПДФО переконує у соціально відповідальній позиції представників підприємництва та якісному процесу адміністрування податку з боку ДПС.

«Навіть надскладні економічні умови – не привід не сплачувати ПДФО за умови, що підприємство здійснює діяльність і має найманих працівників. Саме сплачені з офіційно виплаченої зарплати ПДФО і військовий збір – кошти, що використовуються державою та місцевим самоврядуванням для вирішення найнагальніших питань. Тому щиро дякуємо представникам підприємництва, котрі в умовах коронакризи не лише докладають максимум зусиль для збереження виробництва, а дбають про інтереси держави та дотримуються гарантій в оплаті праці найманих працівників», – наголошує начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських податківців підкреслила, що через низку обмежень в зв’язку з пандемією фахівці ДПС співбесіди з працедавцями з актуальних питань виплати зарплати нині проводять у режимі відеоконференцій.

«Бюджетна стабільність кожної громади найбільшою мірою залежить від повноти легалізації праці, а також впорядкованих земельних відносин. Тож під час зустрічей з громадянами кожному керівнику громади не буде зайвим нагадати про переваги офіційного працевлаштування», – підсумувала Світлана Савчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
19 квітня 2024
15 квітня 2024
19:01
12 квітня 2024
15 березня 2024
08:30
22 лютого 2024
21 лютого 2024
20 лютого 2024
14 лютого 2024