Поділитись:

У Луцьку вперше за десять років народилася трійня (фото)

Вівторок, 09 червня 2020, 14:51
У Луцьку вперше за десять років народилася трійня (фото)

У Луцьку вперше за майже десять років народилася трійня. Діти з'явилися на світ у Волинському обласному перинатальному центрі. 

Про це повідомили в Луцькій міській раді. 

9 червня зустрічати окрилених батьків завітали радник міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Ірина Чебелюк, голова Волиньради Ірина Вахович, начальник управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ліна Галан та директор департаменту соціальної політики Вікторія Майборода.

Радник міського голови подякував всім, хто долучився до створення перинатального центру в Луцьку, а мамі трійніі побажав, щоб дітки були здоровими й тішили своїми усіпхами. 

Посадовці привітали батьків із подарунками та видали подарунковий сертифікат на 30 000 грн. 

У Луцьку вперше за десять років народилася трійня (фото)У Луцьку вперше за десять років народилася трійня (фото)У Луцьку вперше за десять років народилася трійня (фото)У Луцьку вперше за десять років народилася трійня (фото)У Луцьку вперше за десять років народилася трійня (фото)У Луцьку вперше за десять років народилася трійня (фото)У Луцьку вперше за десять років народилася трійня (фото)У Луцьку вперше за десять років народилася трійня (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024