Поділитись:

Улюблена тераса нарешті чекає на посмішки лучан*

Вівторок, 09 червня 2020, 17:14
Улюблена тераса нарешті чекає на посмішки лучан*

З 10 червня сонячна тераса Grand Central Food Terminal на 4-му поверсі РЦ “Промінь” готова приймати гостей.

"Ми неймовірно раді можливості знову зустрічати та проводжати сонце разом з вами, тож запрошуємо з 8 ранку і до 23:00 на смачні страви ресторанів найбільшого фудкорту нашого міста", – йдеться у повідомленні. 

Згідно з рішенням, що ухвалили на засіданні позачергової 80-ї сесії Луцької міської ради, заклади громадського харчування відновлюють свою повноцінну роботу за умови дотримання протиепідемічних заходів.

На території фудкорту працюватимуть всі заклади і улюблена їжа під одним дахом з неймовірною атмосферою чекає свої постійних і нових відвідувачів. Кожен заклад завжди працював з дотриманням усіх санітарних норм, але в період карантину заходи безпеки посилили.

  • Всі працівники, що знаходяться на території фудкорту, перед початком своєї зміни проходять температурний скрининг та не допускаються в приміщення у випадку виявлення підвищення температури понад 37,2 С.
  • Адміністрація фудкорту контролює кількість відвідувачів у залі, щоб запобігати потенційному скупченню в зонах роздягалень, санітарних та адміністративних зонах.
  • На території фудкорту облаштовані додаткові місця для обробки рук антисептиками.

Сподіваємося, що літнє сонце допоможе всім нам залишатися в доброму здоров’ї та прекрасному настрої. Ми зробили все для вашої безпеки та комфортного відпочинку.

Запрошуємо! РЦ “Промінь”, 4-й поверх.

Надрукувати
мітки:
коментарів