Поділитись:

П’яний волинянин вдарив молотком сплячу жінку

Вівторок, 09 червня 2020, 12:15

12 квітня уродженець с. Полонка, будучи в стані алкогольного сп’яніння, близько 4 години ночі наніс удар молотком у лобну ділянку голови потерпілій, яка в той час спала.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 2 червня.

Згідно з висновком експерта, жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді імпресійного зламу лобної кістки справа з раною шкіри в цій ділянці.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений  вину визнав, перед потерпілою вибачився, у вчиненому щиро розкаявся, просив суворо його не карати.

Потерпіла, своєю чергою, на суді зауважила, що претензій до обвинуваченого не має. І оскільки чоловік має хвору матір, яка потребує постійного стороннього догляду, то вона просила суворо його не карати.

У результаті суд визнав волинянина винуватим у обвинуваченні за ст. 121 ч.1 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та призначив покарання – 5 років позбавлення волі.

На підставі ст.ст. 75, 76 КК України звільнив чоловіка від відбування призначеного покарання, якщо він протягом 3 років іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов`язки.

Також волинянин має відшкодування витрати на стаціонарне лікування потерпілої в користь КП «Луцька міська клінічна лікарня» 10 327 грн понесених витрат на лікування потерпілої.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів