Поділитись:

ФК "Волинь" матиме нову форму

Середа, 20 липня 2016, 15:50
ФК

Футбольний клуб "Волинь" оголосив про початок співпраці з новим технічним партнером.

З нового сезону екіпірування для основної, молодіжних і дитячих футбольних команд клубу постачатиме компанія "Спорт Сервіс" – офіційний дистриб'ютор ТМ JOMA в Україні, – повідомляє прес-служба клубу.

JOMA – відомий виробник спортивної форми, взуття та аксесуарів для ігрових, командних та індивідуальних видів спорту.

Компанія була заснована в 1960-х роках в Іспанії і відтоді зросла до транснаціональних масштабів. В цьому році їй виповнюється 50 років. JOMA представлена у більш ніж в ста країнах світу, а також на великих міжнародних турнірах, починаючи від Чемпіонату Європи з футболу і закінчуючи майбутніми Олімпійськими іграми в Ріо.

Екіпірування JOMA використовують чимало команд, зокрема й збірна Румунії з футболу, "Суонсі", "Сампдорія", "Еспаньол" та інші.

Офіційним дистриб'ютором компанії JOMA в Україні є ТОВ "Спорт Сервіс", офіс якої розташований в Києві. Директор компанії Андрій Ганін зазначив у коментарі клубній прес-службі, що співпраця з ФК "Волинь" є важливим етапом у просуванні бренду JOMA в Україні, і побажав команді успіхів у майбутньому сезоні.

Відзначимо, що Волинь в новому сезоні буде використовувати два комплекти ігрової форми від JOMAв традиційних кольорах: білий і червоний. Окрема яскрава форма передбачена для воротарів. Футболісти "Волині" вже приміряли нові ігрові футболки та шорти, в яких їм належить в найближчому майбутньому виходити на поле і залишилися задоволені їх якістю та зручністю.

Надрукувати
мітки:
коментарів