Поділитись:

На Волині селяни облаштували зону відпочинку на місці смітника (фото)

Неділя, 07 червня 2020, 06:58
На Волині селяни облаштували зону відпочинку на місці смітника (фото)

У селі Сошичне, що у Камінь-Каширському районі, мешканці облаштували зону відпочинку зі штучною водоймою, містком та альтанками на місці, де раніше був стихійний смітник. Рекреаційний куточок назвали "Бора".

Про це повідомляють на сторінці громади у фейсбуці.

"Раніше тут був стихійний смітник, а тепер чудовий куточок відпочинку. Дякуємо кожному, хто доклав свою працю, вміння, бажання і душу. Вийшло гарно! Лепехою пахне, бо зелені свята незабаром", – йдеться в дописі.

Повідомили також адресу відпочинкової зони: с.Сошичне, вул. Зарічка.

На Волині селяни облаштували зону відпочинку на місці смітника (фото)На Волині селяни облаштували зону відпочинку на місці смітника (фото)На Волині селяни облаштували зону відпочинку на місці смітника (фото)На Волині селяни облаштували зону відпочинку на місці смітника (фото)На Волині селяни облаштували зону відпочинку на місці смітника (фото)На Волині селяни облаштували зону відпочинку на місці смітника (фото)На Волині селяни облаштували зону відпочинку на місці смітника (фото)На Волині селяни облаштували зону відпочинку на місці смітника (фото)На Волині селяни облаштували зону відпочинку на місці смітника (фото)На Волині селяни облаштували зону відпочинку на місці смітника (фото)На Волині селяни облаштували зону відпочинку на місці смітника (фото)На Волині селяни облаштували зону відпочинку на місці смітника (фото)На Волині селяни облаштували зону відпочинку на місці смітника (фото)На Волині селяни облаштували зону відпочинку на місці смітника (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів