Поділитись:

З будинку Гітлера в Австрії зроблять поліцейську дільницю

Середа, 03 червня 2020, 03:23
З будинку Гітлера в Австрії зроблять поліцейську дільницю

Австрійська влада представила план перебудови будинку, де народився Адольф Гітлер в 1889 році, який передбачає перетворення його в поліцейську дільницю, щоб зробити будівлю непривабливою для  паломництва людей, що прославляють нацистського диктатора.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на AP.

Дизайн виконаний австрійськими архітекторами Marte. Marte обійшов 11 конкурентів у тендері Міністерства внутрішніх справ, оголошеному чиновниками у вівторок. Очікується, що реконструкція буде завершена приблизно в кінці 2022 року і обійдеться приблизно в 5 мільйонів євро.

Капітальний ремонт слідує за багаторічною суперечкою про власність та майбутнє використання будинку в Браунау-Ам-Інні, на кордоні з Німеччиною, яка була вирішена в 2017 році, коли Вищий суд Австрії постановив, що уряд має право експропріювати будівлю після того, як власник відмовився її продати.

Пропозиція про знесення будинку відкинули, і в листопаді уряд оголосив, що поліція буде використовувати цю будівлю. У ній розмістяться регіональне командування і поліцейська дільниця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів