Поділитись:

У Рожищі пустир перетворили на мототрасу

Вівторок, 02 червня 2020, 09:50

У Рожищі ентузіасти мотокросу облаштували на закинутій території біля Рожищенської автошколи своєрідну трасу для перегонів.

Про це повідомили на сайті Рожищенської міської ради. 

Ще до початку введення карантину небайдужі рожищани задумалися над тим, де б то зробити трасу для любителів покататися на двоколісних, щоб було безпечно для мотоциклістів та не викликало нарікань від містян. Бо ж неодноразово доводиться читати гнівні пости в соцмережах про «гонщиків» на дорогах. 

Старожили добре пам’ятають, що колись Рожище славилося не тільки футболом, але й мотоспортом. Любителі цього виду спорту займали призові місця на обласних та республіканських змаганнях. Тренування проходили на території Рожищенської спортшколи. Тому й нині мотолюбителі, серед яких ексспортсмен Юрій Зайчук, вирішили відновити трасу та відродити цей вид спорту.

Хороша справа об’єднала навколо себе власників двоколісних з Рожища, селища Дубище та села Єлизаветин. Підтримали й ті, хто немає мотоциклів, але вважає ідею цікавою. Спочатку власними руками зібрали і вивезли сміття. Потім облаштували трампліни, хвилі, повороти. Кажуть: все заради тренування молоді.

На зоні відпочинку для мото- та велолюбителів, саме так називають мототрасу ентузіасти, вже кілька разів проходили тренування. Біля «великої» траси є місце для тренування тих, хто вперше сів за кермо двоколісного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома луцька ведуча знялася в рекламі культового мотоцикла (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів