Поділитись:

У Ковелі двоє шахраїв видурили в чоловіка квадроцикл

Субота, 30 травня 2020, 05:35

На Волині зловмисники шахрайським способом заволоділи транспортним засобом під приводом його купівлі. Нині їм загрожує штраф або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Про це інформує поліція Волині.

Заява до поліції від 30-річного жителя Ковеля надійшла 15 травня. Чоловік повідомив, що хотів продати квадроцикл Suzuki і вже навіть знайшов двох потенційних покупців, однак вони незаконно заволоділи транспортним засобом. Сума збитків, за словами заявника, становила понад 40 тисяч гривень.

Працівники управління карного розшуку разом зі слідчими ГУНП у Волинській області та оперативники Ковельського відділу поліції опрацювали десятки відео з камер спостереження у с. Зміїнець, де мала відбутись «покупка», відновили маршрут руху зловмисників та встановили їх особи й місця проживання. Обоє виявились волинянами – 34 і 33 років відповідно. 

Сьогодні в їхніх оселях та на місцях роботи провели санкціоновані обшуки в межах відкритого кримінального провадження за ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. На території однієї зі станцій техобслуговування виявили BMW, на якому того дня пересувались порушники: наразі транспортний засіб вилучено. В гаражі одного з будинків у Луцьку знайшли і викрадений квадроцикл.

Нині підозрюваних опитали та невдовзі обиратимуть їм міру запобіжного заходу. За скоєне їм загрожує штраф або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 березня 2024
21 березня 2024
20 березня 2024
14 березня 2024
12:26
13 березня 2024
12 березня 2024
08 березня 2024