Поділитись:

В «Ягодині» знайшли прихований товар на 2 мільйони гривень (фото)

П'ятниця, 29 травня 2020, 18:02
В «Ягодині» знайшли прихований товар на 2 мільйони гривень (фото)

На митному посту «Ягодин» виявили незадекларовані полімерні речовини загальною вартістю понад 2 мільйони гривень.

Про це повідомляється на сторінці Волинської митниці Держмитслужби у фейсбуці.

Прямуючи з Республіки Польща в Україну, в зону митного контролю митного поста «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби заїхав вантажний автомобіль під керуванням громадянина України.

За документами, в транспортному засобі переміщується товар «Клей на основі полімерів». Під час здійснення митного контролю виявили додаткові документи на товар, згідно з якими відправником товару є інша компанія.

В «Ягодині» знайшли прихований товар на 2 мільйони гривень (фото)

Зважаючи на це, до компанії імпортера відправили лист, у відповіді встановили невідповідність заявленої вартості та сторони відправника.

Таким чином, керівник товариства через водія фірми перевізника вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю товару загальною вартістю 2 мільйони 155 тисяч гривень, подавши документи, що містять неправдиві відомості щодо продавця та фактурної вартості даного товару необхідної для визначення його митної вартості.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Санкція даної статті за такі дії карає конфіскацією прихованого від митного контролю товару та накладенням штрафу у розмірі 100 відсотків його вартості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів