Поділитись:

На Волині на чоловіка завели "кримінал" через регулярні п’яні чвари вдома

П'ятниця, 29 травня 2020, 20:01
На Волині на чоловіка завели «кримінал» через регулярні п’яні чвари вдома

Одного із жителів с. Гряди притягнуть до кримінальної відповідальності за вчинення домашнього насильства.

Про це повідомили в Іваничівському відділенні поліції. 

До поліції впродовж 2020 року неодноразово надходили повідомлення, про те, що один із жителів с. Гряди систематично вчиняє насильницькі дії в родині. За що щодо агресора поліцейськимискладалися протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 173-2 КУпАП, однак це не допомогло виправити його поведінку. Одним із основних причин агресивної поведінки 43-річного чоловіка є зловживання спиртними напоями. Так, жертвою кривдника стала його дружина та дочка. Чоловік постійно вчиняє сварки, ображає родину та влаштовує безлад в оселі.

Проте всі вжиті заходи не зупинили кривдника – його донька знову звернулася до поліції та поскаржилася на вчинення домашнього насильства. За фактом чергового випадку вчинення насильства в сім'ї 28 травня слідчі Іваничівського ВП щодо чоловіка відкрили кримінальне провадження за ст. 126-1 «Домашнє насильство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання від громадських робіт до двох років позбавлення волі.

Поліцейські Іваничівського відділення поліції закликають осіб, які страждають від насильства у родині не терпіти мовчки та звертатися за допомогою на лінію 102 або до відділення поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів