Поділитись:

Хотіли стати Спайдерменами: у Болівії троє дітей дали вкусити себе чорній вдові

Середа, 27 травня 2020, 02:54
Хотіли стати Спайдерменами: у Болівії троє дітей дали вкусити себе чорній вдові

Фото ілюстративне

У Болівії шпиталізували трьох братів 8, 10, 12 років після того, як вони дозволили чорній вдові вкусити їх – таким чином хлопці хотіли стати Спайдерменами. Про це повідомляє Бабель з посиланням на Daily Mail.

14 травня у надії перетворитися на героя коміксів діти підійшли до чорної вдови і тикали в павука палицею, аж поки він не вкусив кожного з них по черзі. Хлопчики почали відчувати симптоми протягом декількох хвилин, пізніше мама відвезла їх до лікарні, де стан дітей продовжував погіршуватись.

Наступного дня їх перевели до дитячої лікарні з лихоманкою, тремором, пітливістю і мʼязовим болем. Хлопчиків успішно вилікували і за тиждень виписали.

Міністр охорони здоровʼя країни заявив, що інцидент слід сприймати як попередження про те, що «для дітей все реально, усі фільми реальні».

Укус чорної вдови може викликати різні симптоми і у випадку з малими дітьми призвести до летального випадку. Отрута цих павуків впливає на нервову систему і може викликати біль, печіння і набряк, а також довгострокові симптоми, як-от скутість і біль у мʼязах, нудота, біль у животі, опухлі повіки та слабкість або тремор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів