Поділитись:

Для початкових класів в Луцьку закуплять меблів, техніки та матеріалів на понад 7 мільйонів гривень

Середа, 27 травня 2020, 08:10
Для початкових класів в Луцьку закуплять меблів, техніки та матеріалів на понад 7 мільйонів гривень

Управління освіти Луцька відповідно до наказу Міносвіти планує здійснити низку публічних закупівель для комплектації класів початкової школи.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Відповідно до наказу МОН України від 07.02.2020 №143 «Про затвердження Типового переліку засобів навчання та обладнання для навчальних кабінетів початкової школи» та з метою забезпечення належного функціонування «Нової української школи» закладів загальної середньої освіти міста Луцька, в рамках Закону України «Про публічні закупівлі» буде оголошено:

  • закупівлю шкільних меблів, (парта + стілець, стінка для зберігання засобів навчання) на очікувану суму – 4 515 993,00 грн;

  • закупівлю музичного обладнання та комп’ютерної техніки на очікувану суму – 825 760,00 грн;

  • закупівлю комплектів дидактичних матеріалів на очікувану суму – 1 709 604,00 грн. (перелік дидактичних матеріалів, а саме: друковані засоби навчання, інструменти, атласи, глобуси, абакуси, танграми тощо).

Окрім цього передбачені кошти на закупівлю обладнання, інвентарю для фізкультурно-спортивних приміщень, засобів навчання, у тому числі навчально-методичної та навчальної літератури, зошитів з друкованою основою для закладів загальної середньої освіти, що беруть участь у експерименті з реалізації Державного стандарту початкової освіти, а саме для Луцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 Луцької міської ради Волинської області та для комунального закладу «Луцька гімназія №4 імені Модеста Левицького Луцької міської ради Волинської області» – по 174 825, грн. для кожного закладу.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів