Поділитись:

У луцькому політесі створили брендовані стікери для Telegram (фото)

Вівторок, 26 травня 2020, 20:04
У луцькому політесі створили брендовані стікери для Telegram (фото)

Ребрендинг Луцького національного технічного університету набирає обертів. Завдяки зусиллям кафедри дизайну, а також ініціативі та підтримці відділу міжнародних зв’язків у ЛНТУ презентували академічній спільноті унікальну колекцію брендованих стікерів із айдентикою Луцького НТУ для мобільного додатку "Телеграм".

Метою ініціативи є промоція бренду Луцького НТУ на ринку освітніх послуг, серед абітурієнтів та студентів, викладачів та спільноти ЗВО і формування академічної ідентичності, – інформує пресслужба вишу. 

Запропонована ідея проходила попередній ескізний відбір серед студентів 2-го курсу кафедри дизайн, найвдаліші пропозиці для куба Луцького НТУ уже були втілені у діджиталізований стікерпак студентами групи Д-22 Софії Юноши та Ірини Панасюк, керівник: доц. Христина Хворост.

Зі слів ректора Петра Савчука, куб – ідеальна форма, запропонований персонаж уособлює студента Луцького НТУ, який є активний, позитивний, креативний, успішний, неординарний та унікальний.

"Стратегія брендингу нашого ЗВО – це формування впізнаваністі, емоційна доступність із врахуванням позитивних емоцій та командного духу спільноти Луцького НТУ, що й втілено у образі головного героя”, – зазначив він.

Нагадаємо: 2 липня 2019 було затверджено та презентовано символ Луцького НТУ – кубик, який щодня перед входом у головний корпус радо вітає кожного студента, абітурієнта, викладача, персонал та гостей. Він і став прототипом стікерпаку.  

Кубик у стікерпаку має різні настрої та репрезентує студента і викладача різних спеціальностей. Обраний колір логотипу – індиго як знак вишуканості, креативності, неповторності, простежується на стікерах як основний колір айдентики ЗВО.

У луцькому політесі створили брендовані стікери для Telegram (фото)У луцькому політесі створили брендовані стікери для Telegram (фото)У луцькому політесі створили брендовані стікери для Telegram (фото)У луцькому політесі створили брендовані стікери для Telegram (фото)У луцькому політесі створили брендовані стікери для Telegram (фото)У луцькому політесі створили брендовані стікери для Telegram (фото)У луцькому політесі створили брендовані стікери для Telegram (фото)У луцькому політесі створили брендовані стікери для Telegram (фото)У луцькому політесі створили брендовані стікери для Telegram (фото)

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
10 квітня 2024
16:34
01 квітня 2024
25 березня 2024
23 серпня 2023
29 липня 2023
28 червня 2023
08 березня 2023
06 серпня 2022
09 березня 2022
08 березня 2022