Поділитись:

Карантин не став на заваді: які автомобілі купували волиняни у квітні

Вівторок, 26 травня 2020, 09:41
Карантин не став на заваді: які автомобілі купували волиняни у квітні

фото ілюстративне 

У квітні в Луцьку та Волинській області зареєстрували 50 нових автомобілів. Це на 13 % менше ніж в аналогічний період минулого року, коли загалом в Україні цей показник
становить 46 %.

Сума витрат минулого місяця в регіоні становила $1,7 млн без врахування вартості додаткового обладнання, – інформує аналітичний відділ RST.ua. 

Найпопулярнішою маркою було авто Mitsubishi, яких зареєстрували16 на суму $470 тис. Також попитом користувалися Renault і Mercedes-Benz.  Бестселером на Волині став пікап Mitsubishi L200. Крім нього, були популярними Mercedes-Benz GLE і Renault Logan.

Карантин не став на заваді: які автомобілі купували волиняни у квітні

Серед зареєстрованих авто 52 % – машини з дизельними моторами, а середній об’єм двигуна становив 2 тис. сантиметрів кубічних.

Загалом у квітні в Україні зареєстрували майже 3,7 тис. нових автомобілів на суму $120 млн. Це на 46 % менше ніж в аналогічний період минулого року. Рекордсменом з падіння продажів стало Закарпаття. Там кількість реєстрацій нових автомобілів впала на 78 %.

Нагадаємо: у першому кварталі 2020 року в Луцьку та Волинській області придбали 150 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала $30 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів