Поділитись:

"Ситуація в Луцьку погіршилася", – Пустовіт про коронавірус

Понеділок, 25 травня 2020, 16:49
«Ситуація в Луцьку погіршилася», – Пустовіт про коронавірус

фото ілюстративне 

Волинська область не увійшла до списку тих областей, у яких з 22 травня, згідно з рішенням Кабінету Міністрів, розпочався другий етап виходу із карантину. Адже, зі слів секретаря міської ради, виконувача повноважень міського голови Григорія Пустовіта, у Луцьку багато хворих людей ходять містом та відвідують заклади торгівлі.

Про це він зазначив під час чергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, – інформує Луцька міська рада. 

“Люди не знають, де інфікувалися. Ми вже маємо хворих стоматологів та підприємця. У нас не вистачає ПЛР-тестів, щоб перевірити усіх. І це ще у нас не запрацював громадський транспорт, та не відновили роботу дитячі садочки. На сьогодні насправді ситуація складна, і на цьому потрібно постійно наголошувати людям. Хворі на грип та ГРВІ мають залишатися вдома. Ситуація в місті погіршилася, бо ми не знаємо джерел інфікування, не знаємо причин та всіх контактних осіб”, – наголосив Григорій Пустовіт.

Крім того, збільшилася кількість дзвінків до служби оперативного реагування "15-80" щодо роботи ринків у нашому місті. Відтак спеціалісти управління держпродспоживслужби Головного Управління у Волинській області продовжують оперативно реагувати на такі повідомлення. Серед основних порушень – недотримання дистанції та відсутність індивідуальних засобів захисту лучан.

Працівники силових структур продовжують перевіряти громадян, які повернулися до нашого міста з-за кордону, а таких у Луцьку – 685 осіб, з них 15 залишаються ще вдома на самоізоляції. Оперативно реагують поліцейські і на повідомлення щодо порушень умов карантину та протиепідемічних заходів у місті.

Продовжується у Луцьку і дезінфекція під'їздів багатоповерхівок. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів